House for sale

1499000€

4 bedrooms 570 square meters

Immoweb code : 11299073
Immoweb code : 11299073

Overview

4 bedrooms
3 bathrooms
570 square meters livable space
15187 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze historische boerderij is een echt juweeltje, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw. Het huis is gebouwd met grote, solide stenen en heeft een charmante, authentieke uitstraling die perfect past bij de omgeving.
Het is belangrijk om te vermelden dat de grote stenen hoeve volledig is heropgebouwd in 2005 met hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Hierdoor heeft het huis een moderne en eigentijdse uitstraling gekregen, terwijl het zijn historische charme heeft behouden.
De woning is bestaat uit twee gebouwen die verbonden zijn met elkaar. Binnen vindt u een ruime woonkamer met een gezellige open haard, twee moderne keukens met hoogwaardige apparatuur, en een grote eetkamer die ideaal is voor familiebijeenkomsten en diners met vrienden. Het huis heeft vier ruime slaapkamers en drie badkamers, waardoor het perfect is voor gezinnen of mensen die graag gasten ontvangen.
De grote stenen hoeve heeft ook een prachtige tuin met een mooi terras en een vijver, perfect om te ontspannen en te genieten van de zon. Het pand is omgeven door prachtige landschappen en biedt een adembenemend uitzicht op het omliggende platteland.
De locatie is ook ideaal, op slechts enkele minuten afstand van het centrum van Lier met al zijn voorzieningen en entertainment. Het huis is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en biedt uitstekende verbindingen met andere steden en dorpen in de regio.
Bovendien is de woning z

Get in touch