House for sale

369000€

3 bedrooms 125 square meters

Immoweb code : 11333319
Immoweb code : 11333319

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
125 square meters livable space
105 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Volledig gerenoveerde, moderne woning te koop in Lier. Deze instapklare, gezellige woning met 3 slaapkamers en stadstuin biedt een hedendaagse woonervaring. De woning is grondig gerenoveerd en voorzien van nieuwe ramen met hoogrendementsglas, elektriciteit, vloeren, keuken, badkamer, centrale verwarming, en meer.

De indeling omvat een uitnodigende inkomhal, een zonnige living met een open maatkeuken voorzien van een eiland, lichtstraat en uitzicht op de tuin.
De open leefkeuken is volledig uitgerust met veel opbergruimte, vaatwasser, inductiekookplaat, dampkap, conventionele oven en microgolfoven. Er is ook een berging en gastentoilet aanwezig.

Vanuit de living is er toegang tot hetterras en de gezellige stadstuin van 40m2 met gazon.

De nieuwe badkamer is voorzien van een massief parketvloer, ligbad met douchescherm, dubbel lavabomeubel met mengkranen, spiegelkast en toilet.

De twee slaapkamers (13 en 9m²) beschikken over massief parketvloeren, centrale verwarming met thermostatische kranen en nieuwe HR-beglazing.

Een vaste trap leidt naar de riante afgewerkte zolder, die dienst doet als derde slaapkamer (20m²) met massief parketvloer, velux-ramen en centrale verwarming.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch