House for sale

245000€

2 bedrooms 114 square meters

Immoweb code : 11334018
Immoweb code : 11334018

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
114 square meters livable space
42 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Dit charmante pand, gelegen aan de Groenstraat in het hart van Lier, staat te koop en biedt een unieke kans op een ideale locatie.

Gelegen op een steenworp van de bruisende Grote Markt, geniet u hier van de rust van een doodlopende en alle winkels, scholen en benodigdheden in de nabij omgeving.
Bij binnenkomst via de voordeur betreden we een uitnodigende ruimte die leidt naar de inpandige garage, waar u altijd verzekerd bent van een parkeerplaats binnen of voor de deur. Daarnaast vindt u op deze verdieping ook de wasplaats en een koer. Een extra troef op deze verdieping is de aanwezigheid van de mogelijkheid tot een tweede badkamer.

Op de eerste verdieping bevindt zich de prachtig gerenoveerde leefruimte met aansluitend de moderne keuken. De keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur.

Op de bovenste verdieping vinden we twee comfortabele slaapkamers. De master bedroom beschikt over een badkamer en suite met douche.

Kortom, dit pand aan de Groenstraat in Lier is gelegen op een centrale locatie doch doodlopende straat met steeds een parkeerplaats voor de deur.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch