House for sale

669000€

3 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 11334019
Immoweb code : 11334019

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
170 square meters livable space
180 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze karaktervolle herenwoning, gelegen in het hart van het stadscentrum van Lier, belichaamt de perfecte combinatie van tijdloze elegantie en moderne luxe.

Oorspronkelijk gebouwd in 1901, heeft deze prachtige woning een grondige renovatie ondergaan, waarbij klassieke elementen met zorg zijn behouden en gecombineerd met eigentijdse voorzieningen.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een inkomhal die meteen een uniek gevoel geeft, en de weg wijst naar de gezellige leefruimte en keuken. De leefruimte wordt gekenmerkt door hoge plafonds en een massieve parket. In de keuken zorgen de lichtkoepels voor een aangenaam lichtinval en grote raampartijen met zicht op de tuin enhet terras. (Offerte keuken te verkregen bij ons op kantoor). De open leef-keuken is momenteel voorzien van een gietvloer.
De eerste verdieping biedt een ruime badkamer, compleet met een inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en voldoende ruimte voor een wasmachine en droogkast. Voorts vinden we de grote slaapkamer met dressing en suite.
Op de bovenste verdieping vind u nog twee ruime slaapkamers en een apart toilet.

De woning is volledig conform en voorzien van ventilatie D, airco en de voorbereiding voor zonnepanelen.

Kortom: Instapklaar en energiezuinige woning op een toplocatie in Lier met steeds beschikbare parkeergelegenheid voor de deur. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in e

Get in touch