House for sale

359000€

3 bedrooms 163 square meters

Immoweb code : 11346594
Immoweb code : 11346594

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
163 square meters livable space
237 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze charmante woning is gelegen op een toplocatie in Lier, nabij het centrum, winkels, scholen, openbaar vervoer en de Lierse Stadsvesten. De woning is perfect voor gezinnen en biedt een ruime leefomgeving met 3 slaapkamers, een garage en een zonnige tuin. De woning is gelegen in een straat waar u altijd parkeer plaats zult vinden.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in een lichte en uitnodigende inkomhal, die leidt naar de gezellige zithoek en leefruimte. Er is voldoende ruimte voor een grote eettafel, perfect voor familiediners of sociale bijeenkomsten.
De aangrenzende keuken biedt een prachtig uitzicht op de tuin. Naast de keuken bevindt zich een ruime wasplaats, die extra opbergruimte biedt voor al uw benodigdheden.

Op de bovenste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, elk met voldoende ruimte en natuurlijk licht. De gerenoveerde badkamer is voorzien van een douche in bad, toilet en lavabo.

Buiten biedt de woning een grote tuin, waar u kunt genieten van de prachtige omgeving en buitenactiviteiten kunt ondernemen. Achteraan is er een toegangsweg voorzien die leidt naar de garagebox, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot uw voertuig. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch