House for sale

355000€

2 bedrooms 135 square meters

Immoweb code : 11362655
Immoweb code : 11362655

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
135 square meters livable space
105 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze gezellige stadswoning werd gerenoveerd in 2020 in samenwerking met een architect.

De rustige ligging in een doodlopende straat in de stationsbuurt van Lier vormen een ideale uitvalsbasis voor wie pendelt, en toch graag kort bij het stadscentrum vertoeft, op slechts 10 minuten wandelen van de Grote Markt. Je kan ook steeds de wagen parkeren op de stationsparking om de hoek.

Op het gelijkvloers bevinden zich de inkomhal met aansluitend toilet en berging; de leefruimte en de lichtrijke, moderne en uitgeruste keuken met eetplaats. De keuken is uitgerust met oven, inductiekookplaat, grote koelkast met diepvries, en vaatwasser van AEG. Vervolgens kan je je via de grote schuifdeur naar de gezellige en groene stadstuin begeven waar het altijd fijn vertoeven is vanwege de zuid-westelijke oriëntatie.

Op het tussenverdiep kan je zorgeloos thuiswerken op een op maat ingerichte bureau met talrijke kastruimte en de nodige voorzieningen voor internet.

De badkamer met toilet en douche, en een eerste ruime slaapkamer bevinden zich op de eerste verdieping.

Tot slot leidt de trap je naar de zolder die momenteel ingericht werd als master bedroom, maar ook de mogelijkheid biedt om op te delen in twee slaapkamers.

Wil je meer informatie of kom je graag een kijkje nemen?
Graag een mailtje via [email protected]

Get in touch