House for sale

349000€

3 bedrooms 142 square meters

Immoweb code : 11376234
Immoweb code : 11376234

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
142 square meters livable space
125 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een inkomhal die leidt naar de woonkamer. De woonkamer staat in verbinding met de recent vernieuwde open keuken, waardoor er een gezellige en sociale sfeer wordt gecreëerd. Achter de keuken bevindt zich de eveneens vernieuwde badkamer, voorzien van een douche en toilet, wat zorgt voor ultiem comfort en gemak.

Achteraan de woning bevindt zich een ruime berging die tevens dienstdoet als wasplaats, waardoor er voldoende opbergruimte is en het huishouden efficiënt kan worden georganiseerd. De buitenruimte omvat een prachtige tuin/koer, ideaal voor ontspanning en genieten van de buitenlucht in alle rust.
Op de eerste verdieping van de woningbevinden zich twee slaapkamers, waarvan één is uitgerust met handige ingemaakte kasten, waardoor er voldoende opbergruimte is voor kleding en persoonlijke bezittingen.
De tweede verdieping herbergt nog twee slaapkamers, waarvan één nog naar eigen smaak kan worden ingericht, waardoor er mogelijkheden zijn om de woning verder aan te passen aan persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Met een EPC-score van B is deze woning ook nog eens energiezuinig, wat resulteert in lagere energiekosten.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch