House for sale

375000€

4 bedrooms 177 square meters

Immoweb code : 11376339
Immoweb code : 11376339

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
177 square meters livable space
164 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een ruime inkomhal die leidt naar de lichte en gezellige woonkamer.
De open keuken met eetplaats vormt het hart van het huis en is uitgerust met moderne apparatuur, waardoor koken een waar genot wordt.
Op het gelijkvloers is ook een badkamer voorzien.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, elk met voldoende ruimte en natuurlijke lichtinval. De douchekamer op deze verdieping zorgt voor extra gemak en privacy, waardoor ochtendroutines soepel verlopen.

Op de zolderverdieping van de woning bevindt zich een ruime kamer, ideaal voor diverse doeleinden zoals een studeerkamer, speelruimte of extra slaapkamer.

Buiten de woning is er een aangename tuin waarin men kan genieten van de buitenlucht.

De ligging in Lier, een sfeervolle en historische stad, voegt extra charme toe aan deze eigendom. Nabijheid tot voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer maken het een ideale plek voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een levendige omgeving.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch