House for sale

259000€

3 bedrooms 119 square meters

Immoweb code : 11376341
Immoweb code : 11376341

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
119 square meters livable space
160 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze te renoveren woning in Lier biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een renovatieproject op een geweldige locatie.
Bij het betreden van de woning, verwelkomt de inkomhal je met zijn stenen vloer en handige vestiaire ruimte/berging van 8 vierkante meter. Eenmaal binnen word je begroet door de ruime woonkamer van 40 vierkante meter, die overspoeld wordt met natuurlijk licht dankzij grote ramen. De aangrenzende keuken van 6 vierkante meter, ook op een stenen vloer, is voorzien van een lavabo, gasvuur, dampkap en ingemaakte kasten, waardoor kookplezier gegarandeerd is. De badkamer van 4 vierkante meter op dezelfde stenen vloer beschikt over een lavabomeubel en een zitbad met douche functie, ideaal voor ontspanning na een lange dag. Een ruime berging van 12 vierkante meter met aansluitingen voor wasmachine en droogkast biedt extra opbergruimte en gemak. Een apart gastentoilet completeert het gelijkvloers.
De kers op de taart is de leuke en gezellige stadstuin van 40 vierkante meter, die zich op het zuidoosten bevindt, waardoor je optimaal kunt genieten van de zon en buitenruimte in alle privacy.
Op de eerste verdieping leidt een nachthal naar de 3 slaapkamers. Slaapkamer 1 (14 m²), 2 (12 m²) en slaapkamer 3 (16m²). Deze slaapkamers bieden veel ruimte voor comfortabel wonen.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch