House for sale

949000€

3 bedrooms 250 square meters

Immoweb code : 11053532
Immoweb code : 11053532

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
250 square meters livable space
3600 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze villa met aanhorigheden is gelegen in Lint, een gemeente in provincie Antwerpen. Het is makkelijk bereikbaar via de E19 Antwerpen-Brussel, afrit 7 Kontich en vervolgens de N171. Door deze strategische ligging zijn de verschillende (groot)steden Antwerpen, Brussel en Lier makkelijk bereikbaar.

Het eigendom bestaat uit een instapklare villa met ruim terras, verwarmd zwembad, magazijn, kantoorruimte, weide en schuilstal.

Wanneer men de woning betreedt langs de inkomhal met gastentoilet komt u vervolgens in de ruime lichtrijke woonkamer die aansluit op de veranda en de open keuken voorzien van alle luxe en comfort.

Vanuit de veranda is er een prachtig vergezicht naar de tuin met een tuinberging, overdekt terras, patio en een zwembad met dubbelwerkende pomp die zowel koelt als verwarmd.

Achter de keuken in de woning vinden we nog de masterbedroom, tweede slaapkamer, badkamer met ligbad en douche en de linnenkamer die tevens de achterinkom is.

De zolderverdieping werd deels ingericht als dressing en hobbyruimte die eventueel kan dienen als derde slaapkamer. De rest van de zolder is ingericht als archief en opslagruimte.

Vanuit de afgescheiden tuin die u voorziet van alle privacy langs de bedrijfsruimtes of de oprit komt u uit op het achterliggende kantoorgebouw met kitchenette, douche en toilet met aansluitende carport. Deze zou mits vergunning ook omgebouwd kunnen worden naar een zorgwoning.

Get in touch