House for sale

599000€

5 bedrooms 260 square meters

Immoweb code : 11157936
Immoweb code : 11157936

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
260 square meters livable space
670 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op een boogscheut van centrum Lint, met gezellige winkels, restaurants en scholen. 2km verderop treft u een prachtig stukje natuur “Het Uilenbos” waar u uitgestrekte wandelingen kunt maken. Het gelijkvloers bestaat uit 2 delen, vooraan woonhuis en achteraan een multifunctionele ruimte (ca. 70 m²) met eigen onthaal en toilet. Ideaal als kantoor, praktijkruimte of atelier! Helemaal mooi meegenomen is de parking achteraan voor eventueel cliënteel/bezoekers. Indien u de parking niet nodig heeft kan deze nog worden omgevormd tot tuin. U betreedt de woning langs de deur vooraan, inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Zonnige leefruimte op parket, in de winter is het gezellig vertoeven voor de gashaard. Open leef-keuken met kookeiland enkwaliteitstoestellen.

De eerste verdieping omvat een zeer ruim dakterras (45 m²), 2 grote slaapkamers en een badkamer dewelke is voorzien van dubbele wastafel en ligbad met douchefunctie. Verder treffen we hier nog een wasruimte en een apart toilet op de nachthal. De tweede verdieping is momenteel een grote polyvalente ruimte maar deze kan men nog naar wens indelen met extra slaapkamers en badkamers. Het gedeelte met praktijk/kantoor is te bereiken via een aparte ingang achteraan of via de ingang van het woongedeelte.

Goed om te weten: mooie epc score van 279 kWh/m², woning onderging gedeeltelijke renovatiewerken in 2013, rolluiken, 1/3 onderkelderd.

P-score: B en G-score: A

Get in touch