House for sale

498000€

3 bedrooms 232 square meters

Immoweb code : 11193572
Immoweb code : 11193572

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
232 square meters livable space
521 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Openhuizendag op zaterdag 16/03 van 17:00 -18:00
Mooie ruime woning (232m²) voorzien van alle comfort met drie slaapkamers en mogelijkheden. En dubbele garage met bijbouw op een riant perceel (521m²) met aangelegde tuin op toplocatie te Lint!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Lint, residentieel en rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal voorzien van een gastentoilet, deze hal biedt toegang tot de lichtrijke leefruimte en volledige geïnstalleerde keuken met kwalitatieve toestellen. Alsook 2 bergingen bieden tal van opbergruimte en wasplaats. Vanuit de leefruimte komt u op de overdekte veranda met directe toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping komt u via de nachthal in het slaapgedeelte van de woning. Hier treft u een masterbedroom, twee gastenkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloop douche en toilet. De zolderverdieping is vrij in te richten die tal van mogelijkheden biedt. Voorts is de woning nog voorzien van een aangelegde tuin met een zonnig terras. Achteraan het perceel vinden we nog 2 ruime garages met aanpalende vrije ruimte dat dienst kan doen als atelier/werk-hobbyruimte of vrij beroep.

Voor gedetailleerde info bezoek onze website www.heylenvastgoed.be Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een

Get in touch