House for sale

299000€

2 bedrooms 139 square meters

Immoweb code : 11193576
Immoweb code : 11193576

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
139 square meters livable space
886 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Charmante woning (139m²) voorzien van twee slaapkamers op een riant perceel (886m²) met twee garages op gunstige ligging te Lint biedt tal van mogelijkheden!

Ligging: Gelegen op een gunstige ligging te Lint, centraal maar rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, leefruimte, masterbedroom, gastenkamer, keuken, garage/werkplaats, badkamer, zolder, kelder, twee garages en tuin.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte/eetkamer en de deels-geïnstalleerde keuken met mogelijkheden. Het slaapgedeelte is voorzien van een ruime masterbedroom en de mogelijkheid tot het creëren van een tweede slaapkamer mits het plaatsen van deuren. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wasmeubel en toilet. De woning voorziet ook een ruime inpandige garage/werkplaats en een riante zolder met mogelijkheden. De voortuin en achtertuin zijn verzorgd aangelegd en onderhoudsvriendelijk. Ze voorzien in een oprit voor meerdere wagens en er is een dubbele garage.

Kortom: Charmante woning (139m²) op een perceel van 886m² biedt tal van mogelijkheden op gunstige ligging te Lint!

- laagbouw
- riant perceel
- open bebouwing
- geïsoleerd dak
- Cv-installatie HR condensatie 2018 "Vaillant" Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.b

Get in touch