House for sale

309000€

3 bedrooms 124 square meters

Immoweb code : 11234337
Immoweb code : 11234337

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
124 square meters livable space
125 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Instapklare charmante woning (124m²) met drie slaapkamers en aangelegde tuin op toplocatie in Lint!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Lint, centraal maar rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, keuken, eetkamer, woonkamer, berging, badkamer, 3 slaapkamers, kelder en tuin.

Beschrijving: Welkom in deze prachtige woning, via de inkomhal komen we in de ruime eetkamer met volledig geïnstalleerde keuken en aansluitend de berging met aansluiting wasmachine en droogkast. Op het gelijkvloers bevindt zich een aparte toilet. Achteraan de woonst bevindt zich de open en lichtrijke woonkamer met zicht op de tuin. Via de trap komen we op het eerste verdiep, waar zich de masterbedroom bevind met airco alsook de zeer ruime badkamer voorzien van alle comfort. Via de nachthal begeeft u zich naar de 2 gastenkamers waarvan 1 voorzien is van airco. De prachtige tuin is te bereiken via de woonkamer. Dankzij de ligging (Z-oriëntatie) is het er heerlijk vertoeven in de tuin.

Bijzonderheden:
- Woning steeds prima onderhouden
- Aangename Zuid tuin
- Toplocatie in Lint

EPC: 297 kWh/m²jaar
Vg, Wg, Gvkr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch