House for sale

344000€

2 bedrooms 110 square meters

Immoweb code : 11298602
Immoweb code : 11298602

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
110 square meters livable space
189 square meters of land

Description

Volledig gerenoveerde woning met 2 slaapkamers, tuin en gara

Sorry, there is no English translation. Ligging

Gerenoveerde woning met topligging grenzend aan het gemeentepark van Lint. Winkels, horeca, supermarkt, bakker, tandarts enz bevinden zich allen op wandelafstand alsook de toegang tot het openbaar vervoer.

Indeling

De woning werd in 2020 volledig gerenoveer dmet een moderne indeling: op het gelijkvloers, volledig voorzien van een gepolierde betoonen vloer, vinden we een inkom en eetkamer, een volledig ingerichte keuken met groot kookeiland en doorgang naar het terras, een gezellig salon met zicht op de tuin en een badkamer met douche en toilet (leuke touch: vanuit de douche is er toegang tot de tuin via een schuifraam.
Via een eiken trap komt men op de overloop op de verdieping (voorzien van kastenwand en lavabo). Op de verdieping hebben we een apart toilet, een slaapkamer vooraan en een slaapkamer achteraan met aansluitend een open dressingruimte.
De bovenverdieping is voorzien van een mooi, moderne plankenvloer.

De woning beschikt over een kelder en een tuin van ca. 80 m². De tuin heeft een terras is omheind met houten panelen met hierin een toegangspoortje. Hierdoor komt men gemakkelijk via de oprit van de garage in de tuin en naar de fietsenstalling.
De woning heeft een losstaande garage met automatische poort en oprit.

Technisch

Volledig gerenoveerd in 2020. EPC Label B, geen renovatieplicht. Aluminium ramen met HR-glas, Dak, muren en vloer geïsoleerd. Condensatieketel

Get in touch