House for sale

399000€

3 bedrooms 220 square meters

Immoweb code : 11331430
Immoweb code : 11331430

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
220 square meters livable space
245 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek de charme van deze woning gelegen in het historische centrum van Lo. Deze woning biedt een perfecte combinatie van moderne luxe en historiek, met 3 slaapkamers en 1 badkamer met ligbad, douche en toilet.

Geniet van het gemak van een inpandige garage, voorzien van handige aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast en regenwaterpomp. De statige traphal verwelkomt u terwijl moderne renovaties de woning een eigentijdse uitstraling geven, met behoud van originele elementen.

De lichtrijke eetkamer kijkt uit op de patio, ideaal voor een gastendiner. De open keuken is uitgerust met Miele-apparatuur voor uw culinair plezier. Ontspan in de gezellige woonkamer, met een sfeervolle houtkachel en uitzicht op de tuin. Elektrische zonwering voorzien aan alle ramen aan de zuidkant. Met recent geplaatste zonnepanelen en een droge kelder, biedt deze woning een duurzame levensstijl. 

De mooie zolderruimte kan dienen als extra slaapkamer of een veelzijdige ruimte naar uw wensen. Met een zuidgerichte tuin met terras en een EPB-label A is deze woning klaar om aan al uw wensen te voldoen.
Elektriciteit is conform gekeurd en de woning wordt verkocht met een ERA-comfortgarantie. Dus ideaal om te genieten van luxe, comfort en stijl in het hart van Lo.

Interesse neem dan snel contact op met ons kantoor:
[email protected]
0473/39 04 01

Get in touch