House for sale

699000€

3 bedrooms 240 square meters

Immoweb code : 11364347
Immoweb code : 11364347

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
240 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit hedendaags gebouw werd opgetrokken in 2002 en herbergt een appartement met 114 m² bewoonbare oppervlakte (gekoppeld aan een Zuid-gericht terras van 72 m²) en een kantoor/polyvalent gedeelte met 126 m² bruikbare oppervlakte.
Doordat het gehele gebouw 8m dieper ingepland staat tov. andere gebouwen, kan men meer van rust en uitzicht genieten.
Ideaal voor een vrij beroep, daar men commercieel op een goede locatie zit met veel visibiliteit, er steeds voor de deur kan geparkeerd worden (2 wagens) en er een vlotte connectie naar overal is.

Het 1-slaapkamer appartement (1ste V) werd smaakvol ingericht en vervat de volgende ruimten:
Inkomhal met vestiairekast, grote leefruimte (salon, eetplaats en een open keuken), technische berging en een grote slaapkamer met aangekoppelde badkamer (toilet, dubbele lavabo en inloopdouche).

Het kantoor/polyvalent gedeelte is opgedeeld in 3 niveaus.
Op het gelijkvloers treft men een kantoorruimte aan met 2 ingangen (1 privé aan de straatzijde en 1 gemeenschappelijk via de achterzijde).
Op de eerste verdieping zijn er nog 2 afzonderlijke ruimten en op de 3de verdieping treffen we een grote vergaderruimte, gekoppeld aan een badkamer (ligbad, enkele lavabo en toilet), aan.

Alle nutsvoorzieningen zijn losgekoppeld van elkaar, maw. ieder heeft zijn eigen gas-, water- en elektriciteitsaansluiting.

Wat men nodig heeft, kan men terugvinden op wandelafstand daar men in het centrum van Lochristi zit, schuin tegenover het gemeentehuis.

Bereikbaarheid:

Get in touch