House for sale

558000€

4 bedrooms 248 square meters

Immoweb code : 11405352
Immoweb code : 11405352

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
248 square meters livable space
921 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze vrijstaande woning is gelegen te Bosdreef 82 nabij het dorpscentrum van Lochristi.
Er is een vlotte verbinding dankzij de invalswegen en een bushalte op slechts 3 minuten wandelen. De aanwezigheid van scholen, horeca en supermarkten in de buurt zorgen voor een ideale leefomgeving.

Het huis beschikt over een lange inkomhal met ingemaakte kasten als vestiaire en een gastentoilet. Langs de hal komt u in de zeer lichtrijke leef- en eetruimte met een gezellige houtkachel ter sfeerverwarming én zicht op de tuin. Aansluitend bevindt zich een afgesloten keuken uitgerust met een keramisch kookvuur, dampkap, oven en vaatwasmachine. Naast de keuken is er een berging aanwezig die evenwel dienstdoet als wasruimte. Dankzij een eerste slaapkamer en badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo op het gelijkvloers is deze woning perfect geschikt voor minder mobiele inwoners.

De eerste verdieping biedt naast een charmante nachthal met apart toilet ook 3 ruime slaapkamers.

Een grote troef aan deze woning zijn de aanwezigheid van de ruime zolder met wateraansluiting en droge kelder.

Tot slot is er een mooi aangelegde tuin met tuinhuis aanwezig en een zuidwest georiënteerd zonneterras. De lange oprit leidt tot een zeer geriefelijke dubbele garage met vaste trap naar een extra zolderberging.

De volledige woning wordt verwarmd op elektriciteit en beschikt over zonnepanelen. Het EPC-label omvat E.

Get in touch