House for sale

* 462628€

4 bedrooms 140 square meters

Immoweb code : 11293903
Immoweb code : 11293903
*excluding taxes

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
140 square meters livable space
1640 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op zoek naar meer? Deze woning met 4 slaapkamers en privétuin maakt deel uit van cohousing Lokeren Hoedhaar. Midden in het Hoedhaarpark komen 20 woningen en appartementen aangevuld met ruime gemeenschappelijke delen: een coworking, zaal met keuken, kinderspeelkamer, dakterras met zicht op de stad, wassalon, atelier...

Dit gezellig cohousingproject komt in een nieuwe autoluwe en groene wijk. De Hoedhaarsite ligt 1,2 km van het centrum van Lokeren, 1,3 km van het station en vlak bij het sportcentrum, winkels en diverse scholen.

De woning is gebouwd met ecologische materialen, heeft een E-peil van 20, ventilatie type D en wordt verwarmd met een warmtepomp aangevuld met PV-panelen. Je eigen private tuin is zuid-west gericht, aan de master bedroom op +2 heb je een dakterras op het zuid-westen. Je voordeur komt uit op het wijkplein. De architectuur van YATTA-architecten combineert een modern design met duurzame materialen.

In cohousing Hoedhaar koop je je eigen woning of appartement, en wordt je mede-eigenaar van de uitgebreide gemeenschappelijke delen (220m²), dakterras van 107m² en de tuin van 530m² groot. Nodig vrienden of familie uit in de grote zaal met keuken, logeerkamer of polyvalente zaal met keuken en dakterras met zicht op de stad. Er zijn een wassalon, fietsenstalling, atelier, logeerkamers en binnentuin met wijkplein.

Kom wonen in een warme buurt midden in het groene Hoedhaarpark.

Meer info: https://www.cohousingprojects.com/hoedhaar/

Get in touch