House for sale

440250€

4 bedrooms 939 square meters

Immoweb code : 11110269
Immoweb code : 11110269

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
939 square meters livable space
1154 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Wanneer we de woning binnen komen, komen we in de inkomhal terecht. In de inkomhal vinden we allereerst een gastentoilet. Verder komen we een bureau tegen. Naast de bureau bevindt zich de garage. Deze garage is voorzien van een extra inkomdeur, die vele mogelijkheden biedt. Verder in de inkomhal komen we de wasruimte. Tegenover de wasruimte bevindt zich de badkamer. De badkamer bestaat uit een toilet, een inloopdouche en een wastafel met veel kastruimte. Hiernaast zijn er nog 2 slaapkamers aanwezig op de benedenverdieping. De leefruimte bestaat uit een woonkamer en eetkamer die doorlopen in de keuken. De keuken is voorzien van alle comfort. Zo is er een afwasmachine, een oven, gasvuur en koelkast aanwezig.
De woning is bijna volledig onderkelderd.
Op de bovenverdieping komen we allereerst de logeerkamer tegen aan de rechterkant. Ook is er nog een volledige woongedeelte voorzien op de bovenverdieping. Zo is er een slaapkamer aanwezig. Verder is er een leefruimte die bestaat uit een woonkamer, eetkamer en een keuken. De keuken is voorzien van alle comfort. Verder is er een wasruimte voorzien en tenslotte nog een badkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een toilet en een wastafel.
Achter de woning is er een tuin van 5 are aanwezig. Daarnaast is er nog een dubbele garage.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch