House for sale

339000€

4 bedrooms 217 square meters

Immoweb code : 11272410
Immoweb code : 11272410

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
217 square meters livable space
455 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ligging: De woning is gelegen in Lutlommel, een gehucht van rustige en natuurrijke Lommel. Ondanks de rustige ligging bevinden winkels, scholen en het openbaar vervoer zich op korte afstand.
Indeling: inkomhal, woonkamer, bureau, eetkamer, keuken, berging/bijkeuken, toilet, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, wasruimte, badkamer.
Beschrijving: Bij het betreden van deze leuke woning worden we verwelkomd in de inkomhal, voorzien van een handige vestiaire. Vanuit hier krijgen we toegang tot de woon- en eetkamer. Het natuurlijke licht dat door de ramen binnenvalt, creëert een open en aangename sfeer in de ruimte. In de woonkamer is er een aparte ruimte voorzien die doorgaans als bureau wordtgebruikt, maar ook perfect kan dienen als speelkamer voor de kinderen. Grenzend aan de woon- en eetkamer bevindt zich een volledig geïnstalleerde keuken, compleet met een bijkeuken en berging. Op het gelijkvloers is er ook een apart toilet beschikbaar. Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers, waaronder een ruime master bedroom. De badkamer op deze verdieping is uitgerust met een bad, douche, wastafel en toilet. Verder is er nog een wasruimte aanwezig. Buiten is er een fijne buitenruimte waar men heerlijk kan ontspannen.
Bijzonderheden: gerenoveerd in 2022 en instapklaar - centrale ligging
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch