House for sale

299000€

2 bedrooms 161 square meters

Immoweb code : 11174461
Immoweb code : 11174461

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
161 square meters livable space
244 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze gerenoveerde woning is gelegen in Lummen en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gezellig leven. Het is een standaard half open bebouwing met een ruime tuin, een terras en een afgesloten garage.

Bij het betreden van de woning kom je in een ruime en lichte woonkamer. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en geven een gevoel van ruimte.

Aangrenzend is er de keuken met een gezellige eethoek en zicht op de omheinde tuin.

Via de berging/wasplaats heeft u toegang tot de omheinde tuin en kan u naar de vrijstaande garage gaan.

De woning heeft twee slaapkamers, die beide ruim en comfortabel zijn. De badkamer is gelegen op de 1ste verdieping en is voorzien van een bad en douche, enkele lavabo en een toilet.

Via de vaste trap komt u op de zolderverdieping, dewelke perfect als 3de slaapkamer of polyvalente ruimte kan gebruikt worden.

De woning heeft een perceeloppervlakte van 2a44ca en een bewoonbare oppervlakte van 161m² Dit biedt voldoende ruimte om te genieten van de tuin en het terras. De tuin is georiënteerd naar het oosten, wat betekent dat je 's ochtends kunt genieten van de zon.

Kortom, deze gerenoveerde (riolering, elektriciteit, sanitair, dak,...) woning in Lummen is een ideale starterswoning of een goede investering.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag

Meer info? contacteer ons op het nummer 011/96.49.96 of [email protected]

Get in touch