House for sale

2 bedrooms 119 square meters

Immoweb code : 7750287
Immoweb code : 7750287

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
119 square meters livable space
661 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Lummen staat een tof, oud boerderijtje te koop. Deze woonst werd gebouwd in 1957 en is momenteel op te frissen tot een knappe woonst. Het karakter van de woning is er al, de woning straalt namelijk iets lieflijk en authentiek uit. De woning ligt op een stuk grond van 6a 61ca groot, de bewoonbare oppervlakte meet 119 m2.

De woning is volledig omheind en beschut voor de nodige privacy. De tuin ligt hier namelijk aan de voorkant van de woning, precies aan de kant van de zon. Zo geniet je hier van een zuidelijke oriëntatie in de tuin. Rechts van de boerderij vind je een indrukwekkendeschuur. Deze doet momenteel dienst als een inpandige garage, maar laat je verbeelding los want hier is nog ruimte voor meer! Aan de andere kant van de boerderij vind je het woongedeelte terug. Dit stuk is op te frissen, maar beschikt momenteel over een woonkamer en keuken. Verder vind je hier twee afgewerkte slaapkamers van 11,8 m2 en 19,44 m2 terug, maar er is een derde slaapkamer mogelijk. Deze is enkel nog volledig te renoveren. De badkamer is voorzien, maar ook op te frissen.

De ligging van dit boerderijtje is zeer gunstig. Je woont hier in Lummen, vlakbij het knooppunt, dus je geniet hier van een zeer vlotte bereikbaarheid. Ook het openbaar vervoer vind je dichtbij. De bushalte staat eigenlijk zelfs voor je deur. Verder vind je

Get in touch