House for sale

369000€

3 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 11295780
Immoweb code : 11295780

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
160 square meters livable space

Description

house

Sorry, there is no English translation. Bent u op zoek naar een knusse en energie-efficiënte woning in een kindvriendelijke omgeving? Ontdek dan deze parel in Maaseik (Wurfeld).
Met een opmerkelijk laag E-peil van E17, belichaamt deze woning de toekomst van duurzaam wonen, wat resulteert in aanzienlijk lagere energierekeningen.
Een uitnodigende woning die comfort en gezelligheid uitstraalt in een gewilde locatie voor ieder type van gezin situatie, jong en oud.

De woning verwelkomt u met een open en lichte leefruimte, waar de woonkamer en de keuken een harmonieuze eenheid vormen. Grote schuifraam biedt u toegang tot een sfeervol terras en een knusse tuin, de perfecte achtergrond voor zowel ontspanning als entertainment.
Het terras en de tuin nodigen uit tot genieten van de buitenlucht, of het nu gaat om een gezellige barbecue met vrienden of een rustige ochtend met een boek. Carport, met tuinhuis aanwezig.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 royale slaapkamers, naast een moderne badkamer uitgerust met zowel een ligbad als een douche, ontworpen voor ultiem comfort.
Airco aanwezig op beide verdiepingen.

Deze woning combineert moeiteloos comfort, stijl, en duurzaamheid, waardoor het de perfecte keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een kwaliteitsvolle woon ervaring in een van de meest begeerde buurten van Maaseik.

Grijp de kans om van dit huis uw nieuwe thuis te maken.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te rege

Get in touch