House for sale

699000€

7 bedrooms 347 square meters

Immoweb code : 11170116
Immoweb code : 11170116

Overview

7 bedrooms
2 bathrooms
347 square meters livable space
1600 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze rustig gelegen villa geniet een prachtige ligging met in de achtertuin het Nationaal Park Hoge Kempen. De villa is gelegen op 5min van de E314, 10min van Nederlandse grens en op slechts een halfuur van Duitsland.

U komt binnen in de riante inkomhal met indrukwekkende trap. Aan de rechterkant zijn 2 ruime kamers gelegen dewelke dienst kunnen doen als slaapkamer, speelkamer, bureau, enz... Hiernaast is een gastentoilet gelegen. Op de benedenverdieping bevindt zich ook een 1ste badkamer voorzien van een douche en lavabo.

Via de inkomhal heeft u ook toegang tot de woonkamer met aansluitend het eetgedeelte en de prachtige keuken. De woonkamer geniet zeer veel lichtinval door de grote raampartijen en is voorzien van een openhaard. De moderne keuken is afgewerkt met een BORA kookplaat, 2 combi-ovens, ingebouwde koffiezetapparaat, een dubbele koelkast- en diepvries alsook een vaatwasser. Op de benedenverdieping is ook een dubbele inpandige garage gelegen.

Op de bovenverdieping zijn 5 ruime slaapkamers gelegen alsook een wasruimte. De masterbedroom geniet een ensuite dressing met doorloop naar de badkamer. De badkamer is afgewerkt met een dubbele lavabo, inloopdouche en een ligbad. Ook is er nog een apart toilet aanwezig op de bovenverdieping.

Bijzondere kenmerken:
- Volledig onderkelderd
- Dubbele inpandige garage
- Ruime woonbeleving van 347m²
- Renovatie 2020: keuken, badkamer, binnendeuren, vloeren, leidingen, nieuwe verwarmingsketel, enz...

Get in touch