House for sale

* 730810€

3 bedrooms 254 square meters

Immoweb code : 10928919
Immoweb code : 10928919
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
254 square meters livable space
1620 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Nabij het centrum van Machelen vinden we deze energiezuinige, open, nieuw te bouwen woning met zonnige west gerichte tuin, een echte opportuniteit!!!
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf via NB Projects de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning.

We betreden deze woning via de inkomhal met gastentoilet, en komen aansluitend in de lichtrijke zithoek met leefruimte die via het schuifraam toegang geeft tot de prachtige tuin. De moderne open keuken, wasruimte en garage maken het gelijkvloerse verdiep compleet. Op de eerste verdieping bevinden er zich 3 ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom voorzien is vaneen dressing, een badkamer met douche, ligbad, dubbel lavabomeubel en een apart toilet. Dankzij het zolderluik bereiken we de praktische bergzolder.
Extra troeven aan deze nieuw te bouwen woning zijn: aanwezigheid van zonnepanelen, regenwaterput van 10.000 liter met infiltratieput, ventilatiesysteem D, alsook de rustige ligging in combinatie met een vlotte bereikbaarheid met de belangrijkste invalswegen en de E17 Gent-Kortrijk!
Wenst u graag eigenaar te worden van deze prachtige nieuwbouwwoning? Aarzel dan niet en contacteer ons via 09 380 09 74 of via [email protected]

Get in touch