House for sale

* 675335€

3 bedrooms 181 square meters

Immoweb code : 10928923
Immoweb code : 10928923
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
181 square meters livable space
1620 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Nabij het centrum van Machelen vinden we deze energiezuinige, open, nieuw te bouwen woning met zonnige west gerichte tuin, een echte opportuniteit!!!
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf via NB Projects de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning.

We betreden de woning via de inkomhal met gastentoilet. Aansluitend vinden we de grote, lichtrijke leefruimte met zithoek. De open keuken, voorzien van alle modern comfort, maakt deze ruimte compleet. Verder is het gelijkvloerse verdiep nog voorzien van een berging/wasplaats en een inpandige garage.
Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, waarvan demaster bedroom voorzien is van een dressing, een badkamer met douche, ligbad, dubbel lavabomeubel en een apart toilet. De zolder bereiken we via de zolderval.
Extra troeven aan deze nieuw te bouwen woning zijn: aanwezigheid van zonnepanelen, regenwaterput van 10.000 liter met infiltratieput, ventilatiesysteem D, alsook de rustige ligging in combinatie met een vlotte bereikbaarheid met de belangrijkste invalswegen en de E17 Gent-Kortrijk!
Wenst u graag eigenaar te worden van deze prachtige nieuwbouwwoning? Aarzel dan niet en contacteer ons via 09 380 09 74 of via [email protected]

Get in touch