House for sale

* 429250€

4 bedrooms 158 square meters

Immoweb code : 10392314
Immoweb code : 10392314
*excluding taxes

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
158 square meters livable space
160 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De halfopen nieuwbouwwoning komen we binnen via een inkomhal met rechtstreekse toegang tot een apart toilet en de lichtrijke leefruimte waarbij we aan de linkerkant de keuken met kookeiland zien voorzien van veel comfort. Onder de trap bevindt er zich ook een berging. De leefruimte heeft via een groot raampartij zicht op het terras en de tuin. Achteraan de tuin bevindt er zich een fietsenberging die kan men betreden via een pad dat achter de tuin ligt.

Op de eerste verdieping bevinden er zich drie slaapkamers, een badkamer met douche en twee wastafels. Verder bevindt er zich ook een apart toilet en een berging dat eventueel kan dienen als dressing. Op de tweede verdieping bevindt er zich één grote slaapkamer en een badkamer met douche en twee wastafels.

Er is gedacht aan optimaal comfort en functionaliteit.
Bij de woning hoort ook twee parkeerplaatsen. Elke woning heeft ook eigen zonnepanelen. Alle oppervlaktes zijn BVO. EPC en KI zijn nog niet gekend.

Lieve Gardens is omringd met water, wandel en fietspaden. De woning is gelegen op fietsafstand van Gent, met ook veel bushaltes in de buurt. Met de auto ben je snel aan de R4 met goede verbindingen naar Antwerpen, Zelzate, Brussel en Kortrijk.

Get in touch