House for sale

4 bedrooms 182 square meters

Immoweb code : 11274036
Immoweb code : 11274036

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
182 square meters livable space
350 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Machtige woning te koop in Marke !

We betreden deze woning via de inkom met gastentoilet en vervolgens komen we binnen in de leefruimte. De leefruimte wordt gekenmerkt door zijn marmerbeton en de open ruimte die is gecreëerd bij de uitbouw die de eigenaars hebben laten uitvoeren. Vloerverwarming aanwezig!

Door de unieke uitbouw met de vele raampartijen is het hier zeer lichtrijk. Door te werken met dezelfde vloer buiten als binnen is het als het ware een echt "leefhuis". De leefruimte bestaat uit een zithoek, eetplaats en een keuken.

Vervolens hebben we ook nog een aparte bureau ruimte en waskamer. Op het verdiep vinden we 3 slaapkamers terug en 2 badkamers. Deze zijn telkens voorzien van dubbele beglazing. Via een vaste trap komen we terecht in de volledig geïsoleerde zolderruimte of 4e slaapkamer.

En dan de tuin. We hebben het reeds vermeld, de combinatie woning-tuin is hier zeer goed gelukt. In de tuin is het genieten van de rust die er heerst hier in Marke. En dit op enkele meters van het Preshoekbos. Met het halfopen karakter is er ook een carport en nog een tuinhuis aanwezig.

Deze woning heeft een zeer goeie epc score B. De elektriciteit is conform. Er zijn elektrische rolluiken/veluxen voorzien. Het dak is geïsoleerd. Er is een regenwaterput aanwezig.

Kortom, een instapklare topper!

Interesse? Top ! Bel Fries op 0476 05 94 63

Get in touch