House for sale

389000€

4 bedrooms 168 square meters

Immoweb code : 11205103
Immoweb code : 11205103

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
168 square meters livable space
130 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
IN OPTIE

Onze woning in Mechelen ligt op een strategische locatie, dichtbij belangrijke wegen, restaurants, winkels, openbaar vervoer en op loopafstand van het centrum. Parkeergelegenheid is beschikbaar in de buurt. De recente renovatie omvat hoogwaardige isolatie, vernieuwde technieken, een nieuw dak en moderne ramen die zowel de esthetiek als de energie-efficiëntie verbeteren. Geen zorgen over de gevelrenovatie, de bouwaanvraag is goedgekeurd, enkel een aannemer contacteren.

De indeling van de woning is ruimtelijk ontworpen voor een gevoel van vrijheid en comfort. De woonruimtes zijn smaakvol ingericht met aandacht voor authentieke elementen. De keuken en badkamer hebben eigentijdse afwerkingen en apparatuur waardoor ze functioneel en elegant zijn. Met ruime opbergmogelijkheden: kelder, zolderkamer en bergingen, biedt het huis praktische oplossingen. Er zijn 4 ruime kamers die als slaapkamers, hobbykamer of kantoor kunnen worden gebruikt. Vanuit de hoogste kamer kan je de Sint-Romboutstoren zien schitteren.

Buiten biedt de ruime koer, ook toegankelijk vanaf de straat, een ideale plek voor ontspanning met een overdekte zone voor activiteiten of opbergmogelijkheden: bv. fietsen. Ervaar het gemak van modern wonen gecombineerd met de warmte van een goed onderhouden 3-gevelwoning. Ontdek zelf de perfecte balans tussen comfort, stijl en ruimtelijkheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en maak van dit huis jouw nieuwe thuis!

Get in touch