House for sale

3 bedrooms 132 square meters

Immoweb code : 11236059
Immoweb code : 11236059

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
132 square meters livable space
130 square meters of land

Description

Woning

Sorry, there is no English translation. IN OPTIE! Deze ruime, lichtrijke en energiezuinige (EPC B) woning met zonnepanelen, ligt te midden van de gegeerde Tuinwijk. Op deze toplocatie kan u in alle rust genieten op een boogscheut van het bruisende Mechelen. Winkels, scholen, horeca-zaken, parken, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en invalswegen vindt u op wandelafstand. De woning is onmiddellijk beschikbaar en uiterst geschikt om uw werk- en gezinsleven te combineren.

Glv:
De inkomhal omvat ingemaakte vestiairekasten en een gastentoilet met handenwasser. De riante woonkamer ligt aanpalend de zuid-gerichte tuin met elektrische zonnetent en vijver, en geniet een prachtige natuurlijk lichtinval. De moderne keuken is voorzien van kwalitatieve "Siemens" toestellen (keramisch vuur, dampkap, oven en vaatwasser), biedt veel werk- en opbergruimte en herbergt de aansluitingen voor de wasmachine.

1e verdiep:
In de rustieke badkamer kan u genieten van zowel bad als douche. Er is een wasmeubel met veel opbergruimte, spiegelkast, toilet en handdoek-radiator. Dit verdiep omvat nog 2 volwaardig slaapkamers en een nachthal met veel plek voor (inmaak)kasten. De woning omvat ook een ruime, droge kelder.

2e verdiep:
De gezellige zolderkamer (17.5m²) is voorzien van een ingewerkte kastenwand, Velux en inbouwspots, de ideale master-bedroom. Bovendien zijn er nog twee opberg-zolders.

Extra troeven: Mobiscore 9.3 - EPC B - Zonnepanelen - Laag KI - Instapklaa

Get in touch