House for sale

459000€

4 bedrooms 250 square meters

Immoweb code : 11284011
Immoweb code : 11284011

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
250 square meters livable space
275 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Zeer ruime bel-etage met zeer veel mogelijkheden, gelegen in een zone 30 vlakbij o.m. het treinstation, E19 en fietsostrade.

Glvl:
ruime inkomhal met trap; zr ruime gar, gebouwd ifv gebruik als gar voor 2 (bestel)wagens, en als werkruimte. Bijgevolg is ze daartoe breder en hoger, waardoor ze zeer geschikt is voor bvb. vrij beroep e.d. Verder beschikt de garage ook over een stookplaats, afzonderlijk ruim toilet en wasplaats.
In de tuin bevindt zich achteraan een aangelegd terras met grote overdekte bbq en tuinhuis.
Via de naastgelegen oprit kan er toegang tot de tuin en terras voorzien worden, voor bvb. (motor)fietsen of een (extra) garage in de tuin achteraan.
1e verdiep:
Ruime trap- en nachthal; zr ruime living met zr veel lichtinval, ruime eetk, uitgeruste kk, 3 slpks, badk met douche en toilet, een apart toilet met ingemaakte opbergkasten.
Via een schuifdeur in de keuken is er toegang tot een overdekt terras in bankirai met trap naar de tuin.
2de verdiep:
Kleine hal met toegang tot een zeer grote 4e slpk/tienerkamer en ruime bergruimte met waterleiding en afvoer. Hier is ruimte genoeg voor 2 extra (slp)kamers en zelfs een extra badk!
De woning is instapkl. maar kan naar eigen wensen opgefrist worden.
Alle nodige attesten, ook asbest attest, zijn aanwezig, de elektrische installatie is zeer recent deels vernieuwd en AREI-conform gemaakt en er is geen energetische renovatieverplichting (EPC 'D'). Mobiscore: 9,3.
De woning is onmiddellijk beschikbaar, na verlijden van akte.

Get in touch