House for sale

498000€

4 bedrooms 204 square meters

Immoweb code : 11288999
Immoweb code : 11288999

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
204 square meters livable space
140 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Uitstekend onderhouden art-deco woning die zeer gunstig gelegen is in het rustige Mechelen-Zuid, op een steenworp van het Vrijbroekspark en de vaart.

De woning dateert uit 1934 en werd ontworpen door architect Jan Faes, o.a. gekend van de uitbreiding aan het stadhuis van Mechelen.

De prachtige gevel en de originele glas-in-lood-ramen weerspiegelen het decoratieve karakter van de woning. De authentieke tegelvloer in de inkomhal, het gekleurde glas verwerkt in de binnendeuren, de originele parket en alle plafondmouluren werden behouden om de eigenheid van de woning te bewaren.

De achterbouw werd gerenoveerd in 2018 en voorzien van alle comfort volgens de hedendaagse normen.
Een zeer ruime en tijdloze keuken, een eetplaats, een bureautablet, een bergruimte en een toilet vervolledigen de gelijkvloers. Het grote schuifraam en de 2 lichtkoepels dragen bij tot een zee aan natuurlijke lichtinval.

Aansluitend kan je genieten van de avondzon op een zeer aangenaam terras met stadstuin en zicht op het achterliggend groen.

Via de charmante houten trap bereik je 2 ruime kamers op de eerste verdieping en 2 ruime kamers op de tweede verdieping. Daar bevindt zich ook de nieuwe badkamer met inloopdouche, toilet en op maat gemaakt lavabomeubel.

Een gekeurde elektrische installatie, een hoogrendementsketel en volledig nieuwe waterleidingen zorgen voor een future proof inrichting.

Kijkdagen op 20, 24 en 27 april. Bellen voor een afspraak kan op 0474729459.
Beschikbaar vanaf 01/01/2025.

Get in touch