House for sale

196000€

3 bedrooms 101 square meters

Immoweb code : 11318237
Immoweb code : 11318237

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
101 square meters livable space
58 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Volledig te renoveren woning met 3-4 slaapkamers te Mechelen.

Deze woning is uitstekend gelegen nabij winkels, openbaar vervoer en scholen. Op enkele minuten bent u verwijderd van de E19 Antwerpen-Brussel, station en het stadscentrum van Mechelen.

U betreedt de woonst via de inkomhal, die aansluitend uitgeeft op de woonkamer aan de voorzijde van de woning. Hier is ook een apart toilet voorzien. Vervolgens komt u terecht in de keuken die uitgeeft op de tuin. Hier heeft u de mogelijkheid om nog uit te bouwen, of net meer buitenruimte te creëren. Tussen de keuken en woonkamer bevindt zich de toegang tot de droge en ruime kelder. Op de eerste verdieping vinden we een eerste ruime slaapkamer, een badkamer en tenslotte een doorloopkamer/bureau/ ... naar de zolderverdieping. Via de vaste trap kan u naar de onafgewerkte zolder, waar u de mogelijkheid heeft tot het creëren van extra slaapkamer(s). Tot slot wordt deze woning compleet gemaakt door het west gerichte terras en tuin.

Kortom, op zoek naar een leuk project om te renoveren naar eigen wens? Wees er snel bij!

EPC: 857kWh/m²
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
Geg. opp zijn indicatief.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch