House for sale

225000€

2 bedrooms 109 square meters

Immoweb code : 11333007
Immoweb code : 11333007

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
109 square meters livable space
133 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ligging:
Gelegen aan de Hombeeksesteenweg 301, biedt dit pand een gunstige ligging met winkels, sportfaciliteiten en openbaar vervoer in de buurt. Bovendien ligt het op korte afstand van het prachtige Vrijbroekpark, waardoor het de perfecte balans biedt tussen stedelijk gemak en groene ontspanning.

Omschrijving:
Ontdek deze charmante starters woning op de Hombeeksesteenweg 301 in Mechelen. De gezellige woonkamer op de begane grond kan gemakkelijk worden opgesplitst in een woon- en eetgedeelte, perfect voor flexibiliteit in gebruik. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de keuken, die toegang biedt tot de lichtrijke veranda en de zonnige tuin. Via de veranda is ook het enkele toilet bereikbaar. Boven vind je de badkamer en twee slaapkamer. Hoewel renovatie vereist is, biedt deze woning een geweldige kans op jouw eigen stijl toe te voegen en een thuis te creëren.

Bijzonderheden:
- Zonnige tuin
- Veel mogelijkheden
- Top locatie
- Renovatieverplichting

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.” Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch