House for sale

224000€

2 bedrooms 85 square meters

Immoweb code : 11336803
Immoweb code : 11336803

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
85 square meters livable space
88 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Woning met 2 slaapkamers, terras en achteruitgang in Mechelen.

De woning is gelegen in een zeer rustige en groene wijk langs de Liersesteenweg in Mechelen-Noord. Een gunstige locatie met in de nabijheid winkels, scholen, openbaar vervoer en parkeergelegenheid.

U betreedt deze woonst via de inkomhal, dewelke aansluiting geeft op de trap en woonkamer. Verder komt u terecht in de gezellige leefruimte met gashaard en achtergelegen keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en biedt plaats voor het plaatsen van een eettafel. Naast de keuken is er nog een bergruimte, wasplaats en apart toilet aanwezig. De eerste verdieping beschikt over een eerste (doorloop) slaapkamer en badkamer. De badkamer is uitgerust met ligbad/douche, dubbele wastafel en toilet. Op de zolder situeert zich de tweede slaapkamer onder het dak. Het pand bevat eveneens een kelder. Deze woning wordt compleet gemaakt door het stadstuintje met achteruitgang, dat ideaal is voor doorgang met fietsen.

Mits wat opfrissingswerken is dit een ideale starterswoning op een leuke locatie!

EPC: 288 kWh/m²
Geg. opp zijn indicatief. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch