House for sale

210000€

3 bedrooms 118 square meters

Immoweb code : 11337051
Immoweb code : 11337051

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
118 square meters livable space
86 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ligging:

Gelegen nabij een levendig speel pleintje, biedt de Hanswijkdries 10 een perfecte omgeving voor gezinnen met kinderen. Bovendien zijn winkels en openbaar vervoer op een steenworp afstand, waardoor het dagelijkse leven gemakkelijk en handig is. Voor ontspanning ligt De Nekker in de nabijheid , waardoor de mogelijkheid om te genieten van de natuur en diverse recreatieve activiteiten binnen handbereik zijn.

Omschrijving:

Bij het betreden van deze te renoveren woning biedt de ruimte aan de linkerzijde direct mogelijkheden voor een persoonlijke invulling. Vervolgens leidt de gang naar de woonkamer, die grenst aan de keuken. De keuken opent naar een zonnige veranda, die uitnodigt om te genieten van de stralende zon en uitkomt in de zuidgerichte tuin. Boven vinden we twee slaapkamers van respectievelijk 13,5 en 16,5 vierkante meter. De grootste slaapkamer biedt toegang tot een vaste trap naar de zolder van 23 vierkante meter, die nog volledig naar wens kan worden ingericht als een derde slaapkamer, hobbyruimte of meer. Met zijn veelzijdige lay-out en potentieel voor creatieve transformaties belooft deze woning een inspirerend renovatieproject te zijn.

Bijzonderheden:
- Ruime slaapkamers
- Speeltuin
- Veel mogelijkheden
- Renovatie verplichting
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch