House for sale

535000€

2 bedrooms 157 square meters

Immoweb code : 11372087
Immoweb code : 11372087

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
157 square meters livable space
633 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Instapklare open bebouwing op 633m² en tuin te Mechelen-Zuid.

Deze vrijstaande woning is gelegen in de Rietstraat, een zijstraat van de Jubellaan te Mechelen-Zuid. Een rustige, kindvriendelijke wijk en tevens in de nabijheid van winkels, scholen, openbaar vervoer en E19 Antwerpen-Brussel.

Bij het betreden van de woning ontdekt u de inkomhal met gastentoilet en trap naar de eerste verdieping. Vervolgens komt u terecht in de woonkamer die geniet van zeer veel lichtinval en aansluitend de volledig geïnstalleerde, recente open keuken. Het gelijkvloers bevat naast de keuken eveneens een bijkeuken en garage. Achteraan de woning bevindt zich nog een ruime veranda, voorzien van zonnewering. Opde eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers, waarvan één met dressing. De badkamer beschikt over een douche, frans bad, wastafel en toilet. Ten slotte wordt deze woning compleet gemaakt door het overdekte terras en de west geörienteerde tuin met bijgebouw.

Kortom, een vernieuwde open bebouwing in een rustige buurt te Mechelen. Wees er snel bij!

Extra's:
- EPC: 303 kWh/m²
- Prijs is bespreekbaar.
- Opgeg. opp. zijn indicatief. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch