House for sale

375000€

4 bedrooms 172 square meters

Immoweb code : 11395580
Immoweb code : 11395580

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
172 square meters livable space
120 square meters of land

Description

Zeer gunstig gelegen woning met 4 kamers en toffe stadskoer

Bij het betreden van deze woning is het meteen duidelijk dat deze een grondige renovatie heeft ondergaan. In elke kamer zijn de aanpassingen met zorg uitgevoerd, met als resultaat ruimtelijke en lichte ruimtes. Met een royaal bewoonbaar oppervlak van 172m² biedt deze woning talloze mogelijkheden om naar eigen smaak in te richten.
Er zijn twee toiletten beschikbaar voor extra comfort. De zolder, bereikbaar via een vaste trap, is momenteel ingericht als bureauruimte. De buitenruimte is de afgelopen jaren vernieuwd. Verder zijn er zonnepanelen voorzien, wat bijdraagt aan de duurzaamheid. Deze woning geniet van een gezellige stadskoer van +/- 40m². Deze hebben ze de laatste jaren grondig aangepakt en straalt nu een moderne look uit.Deze woning is rustig gelegen in een doodlopende straat. Scholen, winkels en het openbaar vervoer zijn allemaal op fietsafstand verwijderd. Ook het centrum van Mechelen is vlakbij. De op- en afrit van de E19 is heel gemakkelijk te bereiken.
Indeling:
Gelijkvloers: Ruime inkomhal met kasten - apart toilet met handenwasser - multifunctionele voorkamer - riante woonkamer met open keuken - gezellige stadskoer
Eerste verdieping: Nachthal - 3 ruime slaapkamers - badkamer met inloopdouche en toilet
Tweede verdieping: Bureau/slaapkamer

MEER INFO: WWW.ERAVIJFHOEK.BE

Get in touch