House for sale

548000€

3 bedrooms 179 square meters

Immoweb code : 11286161
Immoweb code : 11286161

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
179 square meters livable space
760 square meters of land

Description

Prachtige open bebouwing in zeer landelijke omgeving

Deze prachtige open bebouwing is gebouwd in 1995 en werd doorheen de jaren met liefde en zorg super onderhouden. Met een royale bewoonbare oppervlakte van 179m² biedt deze woning veel ruimte en comfort. De inpandige garage en oprit voegen extra gemak toe aan het dagelijks leven. Beneden genieten de ruimtes van veel natuurlijk licht door de grote raampartijen. Boven bevinden zich grote slaapkamers en een gerenoveerde badkamer. De tuin is zeer onderhoudsvriendelijk ingericht.
Geniet van de landelijke rust en sereniteit van de omgeving, waardoor deze woning een ideale plek is om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven.Ondanks de landelijke ligging is de woning heel praktisch gelegen, met een nabijheid tot de op- en afrit van de E19, waardoor je vlot toegang hebt tot belangrijke verbindingen. Deze woning belichaamt de perfecte combinatie van ruimte, comfort en de rust van het landelijke leven, zonder in te boeten aan praktische bereikbaarheid.
Kruipkelder: Volledige kruipkelder
Gelijkvloers: Ruime inkomhal met vestiaire - apart toilet - woonkamer - eetkamer - keuken - ontbijthoek - wasruimte/technische ruimte - inpandige garage
Eerste verdieping: Nachthal - 3 ruime slaapkamers - bureau - gerenoveerde badkamer met inloopdouche
Zolder: Bereikbaar met uittrektrap

MEER INFO: WWW.ERAVIJFHOEK.BE

Get in touch