House for sale

419000€

2 bedrooms 190 square meters

Immoweb code : 11360034
Immoweb code : 11360034

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
190 square meters livable space
1955 square meters of land

Description

Unieke woning in landelijke stijl op ruim perceel (1955m²)

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige openbebouwing, gelegen in het charmante Leest en gebouwd in 1973, straalt een charmante landelijke stijl uit die kenmerkend is voor de omgeving. Momenteel is het pand ingericht als een bungalow, met alle voorzieningen op het gelijkvloers. Echter, het heeft ook het voordeel van een ruime zolder, waardoor er mogelijkheden zijn voor uitbreiding van de leefruimte.
De zolder biedt een veelbelovende ruimte voor verdere ontwikkeling, waarbij gedacht kan worden aan extra slaapkamers, een hobbyruimte, of een studeerkamer. Dit geeft de bewoners de flexibiliteit om de woning aan te passen aan hun behoeften en smaak.Deze woning rust op een royaal perceel van 1955m², waardoor je kunt genieten van een uitgestrekte tuin die een oase van rust biedt. De weelderige groene omgeving omringt de woning, waardoor een serene en vredige sfeer ontstaat. Deze locatie is ideaal voor wie op zoek is naar een plek waar men in alle rust kan ontspannen en genieten van de natuurlijke omgeving.

Deze woning is idyllisch gelegen in een rustige zijstraat van de Juniorslaan. De omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van twee lagere scholen, een supermarkt en tal van sfeervolle wandelpaden in de buurt.

Get in touch