House for sale

* 441993€

3 bedrooms 166 square meters

Immoweb code : 11078973
Immoweb code : 11078973
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
166 square meters livable space
432 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Woonproject "Braam" bestaat uit 4 zeer energiezuinige (BEN) afgewerkte nieuwbouwwoningen, 6 casco+ woningen en 1 bouwgrond voor een vrijstaande woning, rustig gelegen in een doodlopende straat in het centrum van Meerhout, op wandelafstand van de Markt, school, lokale winkels, openbaar vervoer, ... , en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Geel, Mol, Balen, Laakdal en Ham en de E313.

LOT 5B:

Via de inkomhal, met gastentoilet en ruimte voor vestiaire, komt u in de open L-vormige leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek, eethoek en een open keuken, uitgerust met een vaatwasser, combi-oven, koelkast, Bora inductievuur met geïntegreerde afzuiging, spoelbak en een composieten werkblad. Dankzij 4 grote ramen geniet u aangenaam veel lichtinval in de leefruimte. Verder is er een berging/wasplaats met voorzieningen voor het plaatsen van een douche, en een inpandige garage.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op 3 ruime slaapkamers, een badkamer (douche, ligbad en dubbele wastafel), een kleine berging en een apart nachttoilet.

De tuin is zuidoost georiënteerd en aan de woning is er ruimte voor een overdekt terras.

De kwalitatief gebouwde woningen tellen 3 slaapkamers en hebben bewoonbare oppervlaktes van 153 tot 165 m². Eén lot wordt als bouwgrond met bouwvergunning voor een OB aangeboden. De perceeloppervlaktes variëren tussen 422 en 652 m².

De afgewerkte woningen zijn doordacht en uiterst energiezuinig (BEN norm) gebouwd met o.a. vloerverwarming en -ko

This property is part of the project Aardbezienstraat

Get in touch