House for sale

* 438025€

3 bedrooms 159 square meters

Immoweb code : 11078975
Immoweb code : 11078975
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
159 square meters livable space
471 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Woonproject "Braam" bestaat uit 4 zeer energiezuinige (BEN) afgewerkte nieuwbouwwoningen, 6 casco+ woningen en 1 bouwgrond voor een vrijstaande woning, rustig gelegen in een doodlopende straat in het centrum van Meerhout, op wandelafstand van de Markt, school, lokale winkels, openbaar vervoer, ... , en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Geel, Mol, Balen, Laakdal en Ham en de E313.

LOT 6A:

Via de inkomhal, met gastentoilet en ruimte voor vestiaire, komt u in de open L-vormige leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek, eethoek en een open keuken, uitgerust met een vaatwasser, combi-oven, koelkast, Bora inductievuur met geïntegreerde afzuiging, spoelbak en een composieten werkblad. Dankzij 3 grote ramen geniet u aangenaam veel lichtinval in de leefruimte. Verder is er een berging/wasplaats met voorzieningen voor het plaatsen van een douche, en een inpandige garage.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op 3 ruime slaapkamers (waarvan één met ruimte voor een dressing), een badkamer (douche, ligbad en dubbele wastafel) en een apart nachttoilet.

De tuin is zuidoost georiënteerd.

De kwalitatief gebouwde woningen tellen 3 slaapkamers en hebben bewoonbare oppervlaktes van 153 tot 165 m². Eén lot wordt als bouwgrond met bouwvergunning voor een OB aangeboden. De perceeloppervlaktes variëren tussen 422 en 652 m².

De afgewerkte woningen zijn doordacht en uiterst energiezuinig (BEN norm) gebouwd met o.a. vloerverwarming en -koeling, warmtepomp, zonnepanelen,

This property is part of the project Aardbezienstraat

Get in touch