House for sale

449000€

3 bedrooms 182 square meters

Immoweb code : 11340690
Immoweb code : 11340690

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
182 square meters livable space
1085 square meters of land

Description

family house

Sorry, there is no English translation. Gelijkvloerse woning gelegen in het idyllische Meerhout met 3 slaapkamer en een in te richten zolder biedt dit talloze mogelijkheden.

Bij het betreden van de woonkamer die baadt in natuurlijk licht wordt u meteen betoverd door de warme en uitnodigende sfeer. Terwijl de aangrenzende keuken voorzien is van alle apparatuur en voldoende ruimte biedt om te genieten met al u dierbaren.
Maar het echte pronkstuk is de aangrenzende veranda, waar je kunt genieten van een panoramische zicht over de tuin en het weelderig groen erachter. Of het nu gaat om een koffie of een etentje, deze veranda wordt ongetwijfeld jouw favoriete plek in huis.

Geniet van de ruime tuin waar u kunt ontspannen op zonnige dagen, barbecueën, of tuinieren naar hartenlust. De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze woning biedt de perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Maar toch zijn alle voorzieningen binnen handbereik, waaronder winkels, scholen, openbaar vervoer, recreatie, verbinding autosnelwegen, ...
En laten we de zonnepanelen en airco niet vergeten! Deze duurzame toevoeging zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar laat ook zien dat dit huis klaar is voor de toekomst, met een focus op milieuvriendelijkheid en energie-efficiëntie.

Mis deze kans niet om uw droom van comfortabel wonen te verwezenlijken.

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en uw nieuwe avontuur te laten b

Get in touch