House for sale

249000€

2 bedrooms 158 square meters

Immoweb code : 11399012
Immoweb code : 11399012

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
158 square meters livable space
185 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek deze ruime woning met een overvloed aan mogelijkheden! De grote living en moderne keuken, vernieuwd in 2019, vormen het hart van het huis. Met 2 grote slaapkamers en een zolder met potentieel voor een 3de slaapkamer, is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De badkamer is voorzien van een luxe massagebad voor ultieme ontspanning.

Buiten vind je een grote tuin met een tuinhuis, dat is uitgerust met elektriciteit, en nog een extra aparte ruimte voor verschillende doeleinden. De woning ligt in een aangename buurt met vriendelijke buren, dichtbij groene zones, en biedt een rustige omgeving om van te genieten.

Bovendien zijn er veel scholen in de buurt, winkels en een rechtstreekse tramverbinding naar Gent,waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

Indeling:  
- GLV: bij binnenkomst betreedt u een inkomhal (4m²), gevolgd door de ruime woonkamer (34 m²) die grenst aan de keuken (20m²). Verderop vindt u de badkamer (6m²) met een apart toilet (2m²) en ruimte voor de wasmachine. Als u via de keuken naar buiten gaat, komt u in een aparte ruimte (8m²). Dan heeft u een mooi aangelegd terras met nog een tuin en tuinhuis. (75m²) 
- 1steV: op deze verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers (29m² en 17m²). 
- 2deV: op de tweede verdieping treft u de zolder (19m²).  

Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.

Get in touch