House for sale

575000€

4 bedrooms 190 square meters

Immoweb code : 11356375
Immoweb code : 11356375

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
190 square meters livable space
195 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Stap binnen in deze hoogwaardig afgewerkte nieuwbouw woning gelegen op een TOP locatie te Melsele. U beschikt over vier slaapkamers, een gezellig tuin met aangelegd terras, voldoende parkeergelegenheid en verkoop valt onder registratierechten (niet onder het BTW stelsel).

De indeling van de woning is als volgt: U betreedt de woning via de inkomhal met apart toilet. In de hal is er een polyvalente ruimte, die u kan indelen naar eigen wens. Naast een ruime inkomhal beschikt deze woning over een fietsenberging met aparte inkomdeur en mogelijkheid tot plaatsen van een wasmachine. Verder door heeft u de volledig uitgeruste open keuken met bar en aansluitend de lichtrijke eetruimte. De keuken werdingericht met kwalitatieve merktoestellen (combi stoomoven/microgolf, combi oven/microgolf, geluidloze vaatwasmachine, inductiekookplaat met 5 kookvelden, warmhoudlade, wasbak en grote koelkast). Bovendien beschikt de keuken over een extra voorraadberging. Via de achterdeur bereikt u het terras en de tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich de leefruimte met zicht op het groendak, een slaapkamer en aansluitend een ruime badkamer voorzien van dubbele lavabo met lavabomeubel, toilet en inloopdouche. De tweede verdieping werd ingedeeld in drie ruime slaapkamers en aparte badkamer met lavabo, lavabomeubel, douche en toilet. Tot slot is er een grote zolderruimte voorzien voor extra opslag.

Interesse in deze instapklare nieuwbo

Get in touch