House for sale

5 bedrooms 252 square meters

Immoweb code : 11303290
Immoweb code : 11303290

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
252 square meters livable space
528 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Instapklare woning Te Koop in Menen!!!

Deze woning is alleenstaand en beschikt over een oprit, garage, 5 slaapkamers en een ruime tuin.

We betreden de woning in de ruime inkomhal. Hier hebben we de doorgang richting de leefruimte en de trap richting het verdiep. Ook is er een apart toilet, kelder en deur richting de garage aanwezig. Als we de leefruimte betreden hebben we meteen een warm gevoel. De leefruimte wordt ingedeeld in een ruime zithoek en een aanpalende ruimte met een eettafel. Aansluitend hebben we de open keuken met tuinzicht. Op het gelijkvloers hebben we een inpandige garage met de technische installaties. Hier is de wasruimte aanwezig en is er plaats voor een auto en extra materiaal.

Op het eerste verdiep vinden we 3 slaapkamers, een volledig nieuwe badkamer met douche, toilet en dubbele lavabo. Ook is er nog een 4de kleine slaapkamer. De kamers zijn steeds voorzien van dubbele beglazing en centrale verwarming op gas.

Het zolder verdiep die bereikbaar is via de vaste trap is een echt pareltje. Hier is er een master bedroom die volledig is afgewerkt. Ook is er nog een extra ruimte of berging die als zolder kan gebruikt worden.

Deze woning beschikt trouwens ook over een zij poortje met doorgang richting de tuin. Ook is er een zonnige tuin aanwezig waar het aangenaam vertoeven is. De tuin is volledig aangelegd met een groot terras.

Verder hebben we overal dubbele beglazing, zonnepanelen, conforme elektriciteit, dakisolatie, deels muurisolatie en putwater…

Get in touch