House for sale

339000€

3 bedrooms 116 square meters

Immoweb code : 11335628
Immoweb code : 11335628

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
116 square meters livable space
169 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Prachtig huis met 3 slaapkamers en ruime tuin!

Ligging: Deze instapklare woning is rustig en gunstig gelegen in een residentiële wijk. Scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer in de nabije omgeving. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: Aan De Wilgen in Merksem vinden we deze zéér leuke woning te koop. We betreden deze woning via de inkomhal die op zijn beurt toegang verleent tot de andere ruimtes. Zo komen we in de lichtrijke leef- en eetruimte. Aansluitend de volledig geïnstalleerde keuken die voorzien is van alle comfort. Via de eetruimte krijg je toegang tot de tuin van 96,5m² met tuinhuis. Via de trap bereiken we de nachthal op de eerste verdieping. Denachthal geeft toegang tot de 3 volwaardige en de badkamer. De luxueuze badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en lavabomeubel.

Bijzonderheden:

- Lichtrijke woning in goede staat
- Tuin!
- Volledig instapklaar
- Rolluiken

Opp. cfr. EPC

P-score
C
G-score
C

Bent u op zoek naar een huis, investering of ander vastgoed te koop in Merksem? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch