House for sale

345000€

3 bedrooms 184 square meters

Immoweb code : 11372134
Immoweb code : 11372134

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
184 square meters livable space
50 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Zéér ruime woning met 3 (mog. 5) slaapkamers op centrale locatie!

Ligging: Deze zeer ruime woning is gunstig en Centraal gelegen nabij de Bredabaan. Verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: Aan de Komiteitstraat in Merksem vinden we deze op te frissen woning te koop. We betreden deze woning via de inkomhal. Op het gelijkvloerse vinden we de eerste leef- en eetruimte met keuken. Via de keuken krijg je toegang tot het eerste gastentoilet en een douchekamer. Op de eerste verdieping vinden we de tweede leef- en eetruimte met de tweede keuken. Via deze keuken krijgt u ook toegang tot de tweededouchekamer met toilet en bidet. Op het tussenverdiep vindt u de wasplaats. Op de tweede verdieping vinden we de grote badkamer en eerste slaapkamer. Deze badkamer is voorzien van douche, toilet, lavabomeubel en bidet. Op de derde vedieping vinden we nog 2 volwaardige slaapkamers.

Bijzonderheden:

- Zéér ruime woning met veel potentieel
- 1 ruime badkamer, 2 douchekamers
- Aparte wasplaats
- 2 keukens
- Goede locatie!


Oppervlakte 184m² cfr. EPC

P-score (perceelscore)
B
G-score (gebouwscore)
B
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch