House for sale

275000€

3 bedrooms 169 square meters

Immoweb code : 11172967
Immoweb code : 11172967

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
169 square meters livable space
690 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in deze charmante woning met een diepe tuin op een ruim perceel van 670 m², gelegen op een centrale locatie. Hier geniet u van het beste van twee werelden: de rust en ruimte van uw eigen tuin, gecombineerd met de nabijheid van alle voorzieningen dankzij de centrale ligging.

Aan de voorzijde bevinden zich twee ruime kamers, elk voorzien van een gaskachel. De aangrenzende ruimtes omvatten een royale keuken, badkamer en wasplaats met apart toilet.

Via de tussenruimte heeft u toegang tot de kelder en de trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers, en een vaste trap leidt naar de tweede verdieping met twee kleinere kamers en een zolderruimte. Deze verdieping biedt de mogelijkheid om één of meerdere extra slaapkamers te creëren.

Naast de woning is er een oprit, waardoor de tuin toegankelijk blijft en afgesloten kan worden met een houten poort. Verder beschikt de woning over een overdekt terras, een bergplaats of hobbyruimte, en als bonus een prachtig stukje tuin.

Benieuwd naar het potentieel van deze woning? 
Maak snel een afspraak voor een bezichtiging via 03 314 81 91!

Get in touch